Despre Noi

Home / Despre Noi

De ce sa ne alegi pe noi?

Am creat conceptul Smile Design din pasiune pentru zâmbete și din dorința de a oferi pacienților noștri nu doar un tratament la medicul stomatolog, ci o călătorie plăcută spre zâmbetul mult visat. Pasiunea echipei noastre este să deseneze zâmbete, beneficiind de tehnologia de ultimă generație în ceea ce privește „smile design-ul”. Pentru că fiecare dintre noi este diferit, oferim tuturor celor ce ne pășesc pragul o experiență premium.

Noi, echipa Dr. Abboud, am început povestea în urmă cu 7 ani, prin implementarea conceptului de „design al zâmbetelor”. Îmbinand profesionalismul, confortul și tehnologia, creăm zâmbetele mult dorite printr-o poveste unică pe care fiecare din pacienții noștri o țrăiește.

Scopul nostru

Pentru că zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pe care îl purtăm, îmbinând estetica cu funționalitatea, prin terapii individualizate și tratamente precise asistate de computer, specialiștii noștri creează, cu ajutorul tehnicienilor cu experiență internațională, cele mai frumoase si sănătoase zâmbete.

Lucrul in echipă, dedicarea unei cauze nobile și pacienții fericiți ne fac sa urmărim întotdeauna perfecțiunea. Aceasta nu ar fi posibilă fără aparatura performantă, training-uri permanente la nivel internațional, transfer de tehnologie si informație digitală. De aceea, clinica Smile Design, este specializată în tratamente non-invazive, oferind posibilitatea doctorilor de a preveni, diagnostica și trata leziunile dentare sau ale mucoaselor cu ajutorul laserelor și aparatelor de depistare precoce a leziunilor canceroase sau odontale. Ne place să investim în pacienții noștri, cu multă răbdare și pasiune, dăruind timpul și performanțele noastre profesionale sănătății și frumuseții lor.

Diplome de absolvire